Condiţii de livrare

În momentul lansării comenzii sunteţi de acord cu următoarele:

 

Faptul că produsele sunt disponibile doar în limita stocului existent;

 

Înregistrarea datelor Dumneavoastră în scopul procesării comenzii şi a livrării produselor;

 

Acest acord este în conformitate cu legislaţia în vigoare din România.

 

Noi procesăm comanda Dumneavoastră cu promptitudine şi fără nici o întârziere nejustificată, dar uneori pot apărea întârzieri datorate unor probleme tehnice, pentru care nu ne putem asuma răspunderea. 

 

Preţul de achiziţie al produselor comandate, este preţul afişat la data lansării comenzii Dumneavoastră și confirmată în scris din partea Societății.

 

Preţurile afişate conţin TVA. 

 

EXPEDIEREA PRODUSELOR

 

Magazinul online Gerobob poate expedia comanda Dumneavoastră la orice adresă din România.

 

Comanda minimă: 100,00RON+TVA

 

TERMENUL DE LIVRARE

 

Compania noastră estimează pentru Dumneavoastră data expedierii și termenul de livrare în funcție de disponibilitatea produselor comandate.

 

CALCULAREA COSTURILOR DE TRANSPORT

 

Pentru transportul produselor, site-ul nostru folosește serviciile mai multor firme de curierat rapid.


Pentru comenzi mai mici de 1000,00 RON+TVA, costul curieratului  este de minim 24,00 RON.

Costul exact al curieratului, în funcție de greutate, volum și distanță, se comunică prin confirmarea ulterioara a comenzii de către Societate.

 

Pentru comenzi mai mari de 1000,00 RON+TVA, livrarea este gratuită!

 

Durata totală de livrare este compusă din:

 

a) Termenul de livrare

 

Este termenul de livrare care decurge din momentul în care ați lansat comanda și până în momentul în care coletul este predat curierului.

Produsele existente pe stoc pot fi livrate în decursul aceleași zile sau în termen de 2 zile lucratoare, timpul real fiind condiționat de intervalul orar în care ați lansat comanda side tipul plații pe care îl alegeți.

Pentru produsele care se aduc pe bază de comandă, termenul mediu de livrare este de 6 zile lucrătoare și este condiționat de disponibilitatea produselor la furnizori. În cazul produselor deosebite sau complexe, care necesită comandă specială la producător, termenul se poate extinde la 60 de zile lucrătoare.

Pentru plățile efectuate prin OP, CEC sau MANDAT POSTAL, termenul de livrare decurge din momentul intrării banilor în contul companiei.

 

b) Termenul de livrare Curier

 

Este termenul de livrare care decurge din momentul în care coletul Dumneavoastră părăsește compania noastră (este predat curierului) și până în momentul în care curierul îl predă la adresa indicată.

Termenul de livrare Curier este de regulă între 24 și 72 de ore.

Este important de știut că termenul de livrare Curier nu poate fi garantat de compania noastră și nu ne putem face responsabili pentru nerespectarea lui.