Condiţii de livrare

În momentul lansării comenzii sunteţi de acord cu următoarele:

Preţurile afişate la data lansării comenzii de către dumneavoastră;

Faptul că produsele sunt disponibile doar în limita stocului existent;

Înregistrarea datelor dumneavoastră personale în scopul procesării comenzii şi a livrării produselor;

Acest acord este în conformitate cu legislaţia în vigoare din România.

Noi procesăm comanda Dumneavoastră cu promptitudine şi fără nici o întârziere nejustificată, dar uneori pot apărea întârzieri datorate unor probleme tehnice, pentru care nu ne putem asuma răspunderea. 

Preţul de achiziţie al produselor comandate este preţul afişat la data lansării comenzii dumneavoastră. Preţurile afişate conţin TVA. 

 

EXPEDIEREA PRODUSELOR

 

Magazinul online Gerobob poate expedia comanda dumneavoastra la orice adresa din Romania.

 

Comanda minima: 100,00Ron+TVA

 

TERMENUL DE LIVRARE

 

Compania noastra estimeaza pentru Dumneavoastra data expedierii si termenul de livrare in functie de disponibilitatea produselor comandate.

 

CALCULAREA COSTURILOR DE TRANSPORT

 

Pentru transportul produselor, site-ul nostru foloseste serviciile unei firme de curierat rapid.


Pentru comenzi mai mici de 1000,00 RON, costul curieratului  este de de 24,00 RON.

 

Pentru comenzi mai mari de 1000,00 RON, livrarea este gratuita!

 

Durata totala de livrare este compusa din:

 

a) Termenul de livrare

 

   Este termenul de livrare care decurge din momentul in care ati lansat comanda si pana in momentul in care coletul este predat curierului.

•        Produsele existente pe stoc pot fi livrate in decursul aceleasi zile sau in termen de maxim 2 zile lucratoare, timpul real fiind conditionat de intervalul orar in care ati lansat comanda, tipul platii pe care il alegeti sau de complexitatea comenzii (sisteme care necesita asamblare). Mai multe informatii puteti solicita de la personalul de vanzari.

•        Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda, termenul mediu de livrare este de 6 zile lucratoare si este conditionat de disponibilitatea produselor la furnizori. In cazul produselor deosebite sau complexe, care necesita comanda speciala la producator, termenul se poate extinde la 30 de zile lucratoare.

•        Pentru platile efectuate prin OP, CEC sau MANDAT POSTAL, termenul de livrare decurge din momentul intrarii banilor in contul companiei.

 

b) Termenul de livrare Curier

 

   Este termenul de livrare care decurge din momentul in care coletul Dvs. paraseste compania noastra (este predat curierului) si pana in momentul in care curierul il preda la adresa indicata.

•        Termenul de livrare Curier este de regula intre 24 si 72 de ore.

•        Este important de stiut ca termenul de livrare Curier nu poate fi garantat de compania noastra si nu ne putem face responsabili pentru nerespectarea lui.