Termeni şi condiţii

Generalitati

 

Folosirea acestui site, implică acceptarea acestor termeni şi conditii.

Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor.

Sunteţi de acord şi acceptaţi că, fără nici o notificare prealabilă, putem şterge sau adaugă orice informaţie pe site sau întrerupe orice activitate fără o notificare prealabila. În cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm şi/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informaţie pe care îl veţi găsi pe acestea. Rămâne la aprecierea dvs. dacă vizitaţi sau nu aceste site-uri,luaţi sau nu în considerare informaţia găsită acolo.

 

Definitii

 

Acest site este intretinut si administrat de GEROBOB SRL, care va fi denumit in continuare "Societate".

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului este denumit "Client".

 Adresa Internet care este proprietatea Societatii (www.gerobob.ro) va fi denumita generic "site-ul gerobob.ro".

Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul gerobob.ro vor fi denumite in continuare "continut".

 

Drepturi de autor

 

Intregul continut al site-ului gerobob.ro este proprietatea Societatii, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996). Folosirea fara acordul Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Astfel sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului gerobob.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea continutului, precum si citirea, publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel daca nu s-a primit acordul scris in prealabil.

Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania.

 

Obligaţiile Dumneavoastră de înregistrare

 

În vederea utilizarii serviciului, sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dvs. În situaţia în care considerăm, că aceasta obligaţie nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a va bloca accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

 

Securitatea datelor personale si a informatiilor transmise

 

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site.

In baza Legii nr. 677/2001 "Consimtamantul persoanei vizate nu este cerut in urmatoarele cazuri:

 

a) cand prelucrarea este necesara in vederea executarii unui contract sau antecontract la care persoana vizata este parte.

 

c) cand prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale a operatorului.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

 

Societatea garanteaza confidentialitatea informatiilor. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ului gerobob.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

 

Site-ul gerobob.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii.

In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul www.gerobob.ro, Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

Datele personale, vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

 

Înregistrarea ca membru, parola şi comportamentul ca membru

 

Prin înregistrarea ca membru veţi fi solicitat să vă alegeţi un nume de utilizator şi o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranţă a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfăşurată sub numele dvs. de utilizator fiind integral în responsabilitatea dvs.
Sunteţi de acord să ne înştiinţaţi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dvs. de utilizator.

 

Declinarea responsabilitatii

 

Preturile, disponibilitatea si descrierea produselor afisate pe site sunt informative iar fara confirmarea suplimentara informatiilor in mod scris din partea companiei, nu ne asumam responsabilitatea legala pentru eventualele greseli de editare, afisare si/sau listare. GEROBOB S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza comanda din considerente interne fara notificare prealabila. GEROBOB S.R.L. isi rezerva dreptul de asi alege clientela cu respectarea Art.56 din Ordonanta 99/2000 cu modificari ulterioare, privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata.

Nu vom fi responsabili în faţa nici unei persoane sau companii care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme conţinute de acest site.

Deasemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel pierderi.

 

Dacă consideraţi că orice material de pe acest site, sau de altcineva, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne contactaţi pentru detalii la office@gerobob.ro astfel încât să putem lua o decizie în cunoştinţă de cauză.

 

Frauda

 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI gerobob.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL gerobob.ro VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT, SAU CARE EXPLOATEAZA ERORI ALE APLICATIEI.

 

Litigii

 

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu cele de mai sus, vizitatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri.